Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Spectaculair kinderfeestje.

Wipeout kinderfeestje

Ken je het programma Wipeout? In deze oorspronkelijk Amerikaanse televisieshow leggen de deelnemers een spannend obstakelparcours op het water af. Wij vonden dit als gezin altijd erg leuk om te kijken. Bij Wipeout Kids kun je een kinderfeestje geven waar de kinderen zelf zo’n parcours gaan afleggen! Zo krijgt het welbekende “wat we gaan doen is geheim, maar neem je zwemspullen mee” op de uitnodiging nog eens een onverwachte twist.

Een heel leuk actief kinderfeestje.

Wipeout Kids is een groot waterpark met obstakels die je kunt uitvoeren. Ze hebben er maarliefst 22, waardoor de kinderen zich hoe dan ook nooit zullen vervelen. Er zijn activiteiten in en buiten het water. Zo is er een schuddende klimmuur met stootkussens waar je langs moet klimmen zonder in het water te vallen, een parcours met ronddraaiende hoepels, een sopglijbaan en een groot springkussen.

De kinderen kunnen zich hier echt eindeloos vermaken, dus het is heel fijn dat je tijdens dit feestje onbeperkt de tijd krijgt. Je kunt een feestpakket bestellen voor €15,50 per persoon. Hiermee krijg je toegang tot Beldert Beach en Wipeout Kids, een fast lane pass zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de entree, een meet & greet met Mr. Red Ball (de mascotte van Wipeout Kids), uitnodigingskaarten, een maaltijd, een prijs voor de winnaar en een scoreformulier. Wij vonden dit zelf een heel schappelijk bedrag en hebben hier dan ook voor gekozen. Als je niet al die extra’s erbij hoeft, kun je ook gewoon een dagkaart bestellen voor €8,00 per persoon. Daarmee krijg je alleen toegang tot Beldert Beach en Wipeout Kids en een fastlane pass.

Een geweldig kinderfeestje buiten

De begeleiding was heel vriendelijk, vlot en gaf duidelijke uitleg over alle activiteiten. Ook de prijsuitreiking voegde wel echt iets toe aan het feestje, hierdoor gingen de kinderen nog enthousiaster en competitiever spelen. Na de prijsuitreiking kregen ze een lekkere maaltijd: een pannenkoek met een drankje en een ijsje. Precies waar ze zin in hadden na zo’n actieve dag. Ook de ouders werden goed verzorgd: wij konden tijdens het feestje lekker wat eten en drinken in de Beldert Beach Club. Het sanitair zag er goed uit en wij vonden de horecaprijzen (voor de verandering) hier reuze meevallen!

Dit feestje was echt spectaculair te noemen, er wordt nog steeds vaak over nagepraat door de jarige en alle deelnemers. Ook als ouder was ik blij verrast door de goede service en organisatie. Daarom vind ik dit een echte aanrader!

Via deze link ga je naar de website van Wipeout Kids.