Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Een kinderfeestje bij Ballorig.

Ballorig kinderfeestje in heel Nederland

Veel ouders kennen Ballorig wel. Het is een groot indoor speelparadijs waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Een prima plek voor een kinderfeestje dus! Bij Ballorig kun je diverse leuke themafeestjes boeken, die volgens de website volledig verzorgd zijn.

Lekker klimmen en klauteren bij Ballorig.

De speelparadijzen zijn vaak gevestigd in grote gebouwen die volstaan met allerlei speeltoestellen zoals luchtkussens, evenwichtsbalken en touwbruggen. Meestal zijn er meerdere verdiepingen. Vaak is er ook een plek waar de ouders kunnen vertoeven: wel zo prettig, want het kan wel eens heel erg druk worden. De plek is vaak zo gepositioneerd dat je een goed overzicht hebt over de speelhal. Er is een restaurant waar je een kopje koffie kunt drinken, een leeshoek met tijdschriften en gratis wifi. Gelukkig zijn de vestigingen van Ballorig zo ingedeeld dat kinderen niet zomaar naar buiten kunnen ontsnappen. Ook met peuters kun je prima terecht bij Ballorig: er is een apart deel voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kinderfeestje bij Ballorig.

Het voordeel van een kinderfeestje bij Ballorig is dat je geen rekening hoeft te houden met het weer. Hoe druilerig het buiten ook is, binnen in het felgekleurde speelparadijs vermaken ze zich wel. Ik zou wel adviseren om niet te laat op de middag te gaan. Een kinderfeestje is druk zat, daar heb je de drukte van een massaal speelparadijs niet bij nodig. Ook hoeven de kinderen dan minder lang te wachten bij de speeltoestellen.

Een kinderfeestje met kleine kinderen bij Ballorig.

Voor een groepsarrangement betaal je €10,00 per kind. Je kunt dan spelen tot sluitingstijd, krijgt 2 keer limonade, patat en een ijsje voor vertrek. Verder kun je een cadeautje regelen voor de jarige via Kindkado.nl. Het cadeautje wordt dan feestelijk verpakt en kan bezorgd worden bij een vestiging van Ballorig. Je kunt een uitnodiging ontwerpen en de jarige krijgt ook nog 4 gratis extra cadeautjes.

Ballorig kinderfeestje.

Bij ons kinderfeestje werden we vriendelijk ontvangen door het personeel en naar een versierde tafel geleid. Daar konden de kinderen hun schoenen uitdoen en binnen no time waren ze verdwenen in het speelparadijs. Wij hebben toen lekker zitten kletsen in de leeshoek. Na een tijdje werd er omgeroepen dat de kinderen naar de tafel mochten komen en kreeg mijn dochter een cadeautje. Zo stond ze echt even in het middelpunt van de belangstelling. Het personeel ging hier heel leuk en vriendelijk mee om.

Na het feestje waren de kinderen helemaal uitgeput. Ze hebben een fantastische middag gehad, en ook de jarige vond het een geweldig kinderfeestje.

Via deze link ga je naar de website van Ballorig.