Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Kinderfeestje bij Sportiom: zwemmen, schaatsen of allebei.

Sportiom zwemmen met een kinderfeestje

Elk jaar doe ik weer mijn best om het allerleukste, origineelste, creatiefste en hipste kinderfeestje te organiseren. Ook dit jaar zat ik weer te peinzen. Maar toen werd ik weer even met beide voeten op de grond gezet toen mijn zoontje simpelweg suggereerde: “maar kunnen we niet gewoon gaan zwemmen?”. Ja, waarom ook niet? Als ik erover nadenk vond ik die kinderfeestjes zelf vroeger ook hartstikke leuk. Zodoende was het geregeld: we gingen zwemmen!

Toch vond ik gaan zwemmen bij het lokale zwembad een beetje saai. Daarom ging ik op zoek naar leuke zwembaden om een kinderfeestje te vieren. Ik kwam uit bij Sportiom, waar je naast zwemmen ook kunt schaatsen. Sportiom heeft een tropisch zwemparadijs genaamd AquaFun met een golfslagbad, een wildwaterrivier, twee grote en supersnelle glijbanen, een kinderbad en een buitenbad. Er is veel aandacht besteed aan de decoratie van het zwembad: zo gaat het verhaal dat het golfslagbad aan de voet van een vulkaan ligt, leidt de wildwaterrivier je door grotten heen en zijn de glijbanen voorzien van spannende lichteffecten.

Zwemmem met je kinderfeestje.

Daarnaast is er ook een schaatsparadijs dat in de wintermaanden geopend is. Je kunt er schaatsen huren of je eigen schaatsen meenemen. Wel is het verplicht om handschoenen te dragen. In het schaatsparadijs schaats je door grotten, over hellingen en weer naar beneden. Ook gaat het soms echt sneeuwen! Dit maakt de ervaring wel heel bijzonder. Na het schaatsen kun je lekker een kopje chocolademelk drinken of een patatje eten bij Scott’s Cabin.

Omdat mijn zoon in de winter jarig is, hebben wij voor een combifeestje gekozen (het kinderfeestje “Pinguïn”). Je betaalt dan €13,95 persoon voor entree tot AquaFun en IceFun, patat met saus en een snack, onbeperkt ranja en een ijsje. Je kunt dit arrangement boeken vanaf 6 kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 13 jaar en er moet minimaal één begeleider mee. Per vier kinderen mag er maximaal één begeleider mee voor het kinderfeesttarief; extra begeleiders betalen het normale tarief.

Lekker zwemmen met een kinderfeestje bij Sportiom.

Zowel de kinderen als ik vonden het feestje erg geslaagd. Zwemmen is natuurlijk altijd leuk, maar de mooie decoraties en de combinatie van zwemmen en schaatsen maakte dit wel extra bijzonder. Wij hebben genoten, en zouden dit feestje zeker aanraden!

Via deze link ga je naar de website van Sportiom.