Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Kinderfeestje in een pretpark bij Amusementspark Tivoli.

Tivoli Amusementenpark

Een kinderfeestje in een pretpark te duur? Dat hoeft helemaal niet! Waar je voor een groot pretpark al snel meer dan €30,00 betaalt, kun je bij Amusementspark Tivoli al een kaartje kopen voor €12,50 per persoon door voor een kaartje te kiezen met een vaste datum. Superhandig voor een kinderfeestje!

Een geweldig kinderfeestje bij Tivoli.

Dit pretpark is niet zo massaal als een aantal grotere pretparken in het land, en dat is voor een kinderfeestje wel heel prettig. Want wie heeft er nu zin om voor elke attractie een uur in de rij te staan met een groep schreeuwende kinderen? Het park is ingedeeld in hofjes, waardoor het erg overzichtelijk is. Hoewel het zeker geen groot park is, is het ook weer niet zo klein dat je te snel uitgekeken raakt: we konden ons prima een ruim dagdeel vermaken. Het viel ons verder direct op dat het personeel ontzettend vriendelijk is.

Ook leuk met jongere kinderen voor een kinderfeestje.

Dit pretpark is gericht op kinderen tot ongeveer 10 jaar, en dus ook geschikt voor de kleintjes. Dat is fijn, want zo kunnen ook de jongere broertjes of zusjes zich prima vermaken! Alle kinderen die groter zijn dan 90 centimeter mogen in alle attracties, dus je hebt geen gedoe met kinderen die net een centimeter te klein zijn en dan ineens niet mee mogen. Ik zou dit park voornamelijk aanraden voor kinderen van rond de 6 jaar, persoonlijk denk ik dat 10 jaar toch net iets te oud is.

Spannende atracties

Bij ons kwam er midden op de dag een onverwachte plensbui, maar ook dat was geen probleem. Er zijn namelijk genoeg overdekte attracties op het park waar kinderen zich ook hartstikke goed kunnen vermaken. Wij zijn op het moment dat het ging regenen even de 4D bioscoop ingedoken om een leuke film te kijken, en daarna was het weer droog. Ook is er een binnenspeeltuin genaamd Fun City. Als je toevallig heel warm weer hebt op je kinderfeestje kunnen de kinderen lekker afkoelen op de buikschuifbaan.

Een achtbaan bij Tivoli.

Wanneer je kiest voor een kinderfeestjespakket, betaal je €14,95 voor een doordeweeks kinderfeestje. De aankomsttijd is dan vanaf 12:30 en je mag naast het amusementspark ook gebruik maken van de midgetgolfbaan. Je krijgt een verjaardagstafel met 2x ranja, taart met vuurwerk, een frietje mayo met een snack, een cadeau en een button voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de volwassenen. Dit pakket hebben wij gekozen. Wij vonden het heel leuk en uitgebreid voor dat bedrag. Ga je in het weekend, dan kost het feestpakket €17,95. Je mag dan vanaf 11:00 het park betreden en om 14:00 is er een feestmoment voor alle jarigen die dag. Je kunt het pakket ook nog uitbreiden met het draaien en eten van een suikerspin voor €1,50 per persoon.

Ik raad echt aan om eens een kinderfeestje te geven in een wat kleiner pretpark. Zo heb je wel de ervaring, maar niet de drukte en chaos van een groot pretpark. Wij vonden het in ieder geval zeer geslaagd!

Via deze link ga je naar de website van Amusementenpark Tivoli.