Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Kartplaza Actionworld.

Een kinderfeestje bij Kartplaza

Als je op zoek bent naar een stoer en actief kinderfeestje, ben je bij Kartplaza op het goede adres. Je kunt hier van alles doen: van indoor lasergamen tot bowlen, paintballen, boogschieten en natuurlijk karten. Verder is er een VR room, een escape room, een klimpark en een avonturenpark. Zoals je wel kunt lezen is dit echt dé plek voor stoere jongens en meisjes die houden van avontuur.

Er zijn verschillende kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen. De activiteiten kosten tussen de €4,50 en €13,00 per persoon in combinatie met een kindermenu. Hier krijg je onbeperkt ranja bij. Je kunt ook heel goed meerdere activiteiten op een dag bestellen, omdat de meeste activiteiten vrij kort duren. Let wel op bij het boeken, want de prijzen die op de website vermeld staan zijn alleen geldig op woensdag- en vrijdagmiddag tot 18:00 uur. Wil je je kinderfeestje op een andere dag vieren, dan betaal je de normale tarieven.

Een kartbaan voor een kinderfeestje.

Wij hebben gekozen voor twee heats kinderkarten en lasergamen. Omdat we niet met zo’n grote groep waren, was dat nog goed te doen. De kinderen waren helemaal enthousiast na het karten en gingen dus vol energie het lasergamen in. Wat een fanatisme kwam er naar boven bij de kinderen! Het karten duurde 10 minuten per heat en het lasergamen 15 minuten, dus al met al waren we helemaal niet zo lang bezig. Maar vanwege de intensiteit van de activiteiten was dit echt meer dan genoeg.

Wat ons als ouders opviel, was dat alles heel strak en soepel georganiseerd was. Er was een begeleider bij die in de gaten hield of alles goed verliep, zodat we op tijd bij het volgende onderdeel waren. Het kindermenu werd mooi op tijd geserveerd en was een welkome traktatie voor de kinderen na al die spanning.

Gaming bij Kartplaza

Wat trouwens ook top was, was de Kartplaza Snaaibox. Ons kinderfeestje was op een warme dag in de zomer, dus dat we geen half gesmolten snacks mee hoefde te nemen in de auto was echt ideaal. Je hoeft er verder ook niet naar om te kijken, want de begeleiders lopen tijdens het feestje langs om elk kind 2 snacks aan te bieden.

De kinderen vonden het feestje echt fantastisch, en als ouder was het heerlijk dat alles zo verzorgd werd. Wat mij betreft is dit feestje absoluut voor herhaling vatbaar!

Via deze link ga je naar de website van Kartplaza.