Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Stuntcamp: een kinderfeestje voor echte waaghalzen.

Stunten tijdens je kinderfeestje

Bij Stuntcamp kun je écht een spectaculair kinderfeestje vieren. Je kunt hier namelijk allerlei spannende stunts doen op Hollywood filmsets! Het bedrijf wordt gerund door een echte stuntman, namelijk Chuck Borden, die aan meer dan 300 films en televisieseries heeft gewerkt.

We werden eerst ontvangen met een rode loper. Dat vonden de kinderen natuurlijk al heel cool. Daarna kregen we een introductie van de stuntmannen en stuntvrouwen. Uiteraard werden er uitgebreide veiligheidsinstructies gegeven. Er werd even kort ingegaan op eerdere ervaringen van kinderen en of er kinderen bij waren die blessures hadden. Dat was gelukkig niet het geval. Na de warming-up gingen de kinderen allerlei stunts oefenen en uitvoeren. Dat was best wel intensief, maar ze vonden het heel gaaf om te doen. Eenmaal in de stunthal waren overal toffe sets, bijvoorbeeld van een Wild West saloon, een brandend huis of een enorme stapel dozen waar je doorheen moest springen.

Uitdagend kinderfeestje.

De begeleider keek goed naar de kinderen en bepaalde op basis daarvan welke stunts het beste waren om te gaan proberen. Er werd goed rekening gehouden met individuele kinderen, zo werd een oefening bijvoorbeeld aangepast voor een meisje met hoogtevrees. Zo kon elk kind zonder problemen meedoen aan elke oefening. Na de oefeningen gingen we naar boven en kregen alle kinderen patat met ranja. Dat was wel welkom na al die inspanning. Wij hebben voor onszelf ook wat patat bijbesteld. Alle kinderen kregen nog een Stuntcamp polsbandje en na 2 uur was het feestje afgelopen.

Je kunt het stuntfeest bestellen voor groepen van minimaal 10 kinderen. De prijs per kind is € 16,00. Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Stuntcamp met je kinderfeestje.

Zowel de jongens als de meisjes vonden dit echt een heel bijzonder kinderfeestje. Zo’n ervaring doe je natuurlijk niet vaak op. Ik weet dan ook zeker dat ze dit nog lang zullen onthouden. Als je sportieve kinderen hebt die wel wat spanning aankunnen, zou ik dit feestje absoluut aanraden!

Via deze link ga je naar de website van Stuntcamp.