Top 10 Nederland

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Nr. 1 Een spannend kinderfeestje.

Een jongen is aan het bellen tijdens het kinderfeestje

Bij Spyctive Misdaadspellen kun je een superleuk en spannend kinderfeestje bestellen. De kinderen worden tijdens dit feestje spionnen en/of detectives en gaan een spannende missie beleven om een misdaad te voorkomen of op te lossen.

Lees verder

Nr. 2 Avonturenfeestje op elke locatie.

Een groep kinderen is bezig met een heksen kinderfeestje

Bij 4tot12 Kinderfeestjes kun je superleuke, kleurrijke speurtochtpakketten bestellen. Zoals de naam al suggereert, zijn de feestjes geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ze hebben diverse thema’s in verschillende leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Zo kun je een speurtocht kiezen die aansluit op de belevingswereld en interesses van jouw kind.

Lees verder

Nr. 9 Een kinderfeestje bij Ballorig.

Ballorig kinderfeestje in heel Nederland

Veel ouders kennen Ballorig wel. Het is een groot indoor speelparadijs waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Een prima plek voor een kinderfeestje dus! Bij Ballorig kun je diverse leuke themafeestjes boeken, die volgens de website volledig verzorgd zijn.

Lees verder

Nr. 5 Lasergamen in camouflage bij Gotcha.

Lasergame Kinderfeestje in camouflage

Mijn oudste zoon is helemaal fan van alles wat met het leger te maken heeft. Toen we Gotcha tegenkwamen, waren wij dan ook gelijk enthousiast. We zijn wel vaker gaan lasergamen, maar dit hebben we nog nooit in het bos gedaan. Daarnaast krijg je bij Gotcha ook camouflagejassen, petten en schmink om de beleving helemaal af te maken. Dat móesten we wel proberen!

Lees verder