Top 10 kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes in heel Nederland

Lasergamen in camouflage bij Gotcha.

Lasergame Kinderfeestje in camouflage

Mijn oudste zoon is helemaal fan van alles wat met het leger te maken heeft. Toen we Gotcha tegenkwamen, waren wij dan ook gelijk enthousiast. We zijn wel vaker gaan lasergamen, maar dit hebben we nog nooit in het bos gedaan. Daarnaast krijg je bij Gotcha ook camouflagejassen, petten en schmink om de beleving helemaal af te maken. Dat móesten we wel proberen!

Het feestje werd geïntroduceerd door een vriendelijke medewerkster, die de kinderen hielp bij het verkleden en een uitleg gaf over het spel. Ook werd er even kort gesproken over spelregels en sportiviteit, om te voorkomen dat er ruzie ontstaat. Dat deed ze op een leuke, positieve manier waardoor de sfeer er gelijk lekker in zat.

Actief kinderfeestje.

Na de uitleg ging de tijd in en begon het spel. De lasers werkten met infrarood licht, en elk kind had een sensor bij zich. Zodra je geraakt werd hoorde je een geluid en begonnen de lampjes te knipperen. De kinderen mochten een uur spelen voor €11,00 per persoon. Dat was voor kinderen van 9 tot 10 jaar ook echt wel voldoende. Ze zaten door de kostuums helemaal in hun rol, en in het bos was natuurlijk lekker veel ruimte om te rennen, schuilen en schieten. Dat gaf wel echt een extra dimensie aan het spel. Ik merkte ook dat dit veel meer indruk maakte op de kinderen dan lasergamen in een hal.

Wat ik wel iets minder praktisch vond, was dat er niet echt een overdekte ruimte was waar de volwassenen konden gaan zitten om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken. Ook waren er geen toiletten aanwezig. Dit staat duidelijk op de website vermeld, dus we waren hier gelukkig op voorbereid. Ook mag je je eigen eten en drinken meenemen (zolang je je eigen troep maar weer opruimt).

Lasergame kinderfeestje

Tijdens het lasergamen zelf was de service wel weer top: de begeleidster nam haar rol heel serieus en wist de jongens volledig in de juiste sfeer te krijgen. De communicatie was goed en helder, en het was duidelijk dat er goed werd opgelet of er niets misging. Gelukkig is alles soepel verlopen en hebben de kinderen alleen maar ontzettend van het feestje genoten.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de mening van de jarige, en mijn zoontje vond dit echt een superleuk kinderfeestje. Wat mij betreft zou het helemaal af zijn als er een overdekte plaats was geweest waar je even lekker wat kon eten, drinken of naar het toilet kon gaan. Maar dat merk je vooral als ouder, de kinderen hebben hier totaal geen last van gehad. We gingen na het feestje nog even lekker patat halen en daarmee waren de kinderen meer dan tevreden.

Via deze link ga je naar de website van Gotcha Outdoor Lasergamen.